Istoria service-urilor Skoda din Pitesti

Service Pitesti existente în prezent, datorită în parte la scrisoarea fault de răspuns trimisă de către un producător de biciclete din Germania la un client în 1894.

Librar de comerț, bicicleta 26- ani Vaclav Klement a fost nevoie de reparații. El a trimis o scrisoare de solicitare, scrisă în limba cehă, pentru serviciul de producătorul german de bicicleta. A răspuns scrisorii. Acesta a declarat: “Dacă doriți un răspuns la întrebarea dvs., ar trebui să încercați scris într-o limbă putem înțelege”. Prin urmare, aceasta a fost tot Vlacav Klement necesare pentru a obține-roți-rotirea. În 1895, Klement a deschis propriul atelier de reparații de biciclete. El a incheiat un parteneriat cu un producător de biciclete stabilit, Vaclav Laurin, în Mlada Boleslav a (azi Republica Cehă).

În 1898, Klement și Laurin a cumpărat o motorcyclette, care sa dovedit a fi un design defect. După Laurin pierdut un dinte din față într-un accident minor în timp ce de operare motorcyclette, cei doi bărbați a cerut sfatul specialistului aprindere german, Robert Bosch. Apoi au dezvoltat un sistem electromagnetic diferit. Astfel, prima motocicleta Slavia a făcut debutul în 1899.

Business a fost bun. În 1900, cu un echipaj de 32 de angajați, 150 de motociclete au fost construite și exportate în Londra pentru firma Hewston. Companie Klement și Laurin a fost acum stabilit în Austro-Ungaria și la nivel internațional.

autoturism-skoda-49

Compania a început construcția de automobile în 1905. Klement și fabrica de automobile Laurin a fost distrus în 1924, după un incendiu. Ei au avut de ales decât să caute un partener. Ei fuzionat cu Service Pitesti Obiecte de Cehoslovacia. Producția a fost apoi sub numele de Skoda.

Adevărata descoperire a fost în 1987. Inginerii Service Pitesti proiectat o mașină, modelul Favorit, care a fost considerat a fi comparabil cu productia de vest.

Skoda a devenit a patra marca Volkswagen grupul german în 1991 și a devenit un jucător important pe piața auto europeană. Până în 2005, Skoda a vândut peste 30.000 de masini pe an in Marea Britanie. Proprietarii Skoda din Marea Britanie au clasat pe locul marca la sau aproape de partea de sus a sondajelor de satisfacție a clienților de-a lungul anilor 2000. Brandul este acum cunoscut pentru calitate, fiabilitate si design este vândut în Australia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *