Diferite Metode de Imprimare a Butonilor pentru Camasa

Poziționarea de proiectare, mărimea ei, iar culorile care se constituie, joacă un rol fundamental în valoarea estetică a camasa. Fiecare metodă de imprimare va produce rezultate diferite, în cazul în care fiecare dintre aceste tehnici are propriile avantaje și dezavantaje.

butoni-camasa-10

Serigrafie

Aceasta este una dintre cele mai ieftine și cele mai populare metode, deoarece nu are nevoie de mult echipament pentru aplicarea acesteia. Aceasta implică utilizarea unui șablon din lemn sau din aluminiu, care este plasat pe partea de sus a tricoului să fie proiectate. Singurul dezavantaj al acestei metode este acela că un singur ecran poate fi utilizat pentru o singură culoare. Cu toate acestea, acest lucru este, de asemenea, economic, dacă se utilizează această metodă pentru a imprima butoni pentru camasa în vrac. Vopsele sau alt tip de cerneluri sunt utilizate prin stencil pentru a obține designul de pe T-shirt.

Imprimare digitală

Având în vedere că producția de imprimante cu jet de cerneală, “direct-to-îmbrăcăminte” sau tipar digital, este una dintre cele mai comune metode folosite de oameni pentru a imprima butoni pentru camasa. Deoarece desenele sunt create digital, există posibilitatea extraordinara de a crea modele complicate și detaliate. Cu toate acestea, așa cum această metodă este un pic cam scump, ar trebui să fie folosite de oameni care au deja o afacere stabilit înființate.

Broderie

Aceasta este una dintre cele mai vechi metode de imprimare T-shirt, care implică coaserea real sau de brodare a proiectului pe tricoul. Prin urmare, este nevoie de ore de muncă manuală și o mare înclinație artistică. Deoarece este dificil de a broda manual modele mari, pe o cămașă, această metodă este de obicei folosit pentru modele mici, logo-uri, sau un fel de text. Efectul se produce este diferită de cea produsă prin alte metode.

Pictura de mână

Aceasta este, de asemenea, o metodă veche de a face butoni pentru camasa imprimate personalizate. Pictura sau aerografie, folosind mainile cuiva, necesită o mulțime de timp și răbdare de către producătorul, precum și capacitatea artistice. Cu toate acestea, aceasta este una dintre cele mai populare metode de imprimare, din cauza cantitatea de creativitate și unicitatea care creatorul poate adăuga la design.

Transferuri de caldura

Această metodă este, de asemenea, cunoscut sub numele de transferuri plastisol. Designul care este dorit pe tricou este transferat la o hârtie suport. Din această lucrare transportator, se transmite pe tricoul prin aplicarea de căldură și presiune pe hârtie, după introducerea pe suprafața unui tricou. Căldura permite cerneala să se impodobit permanent pe material.

Aceste metode sunt frecvent și utilizate în mod obișnuit. În afară de acestea, există multe alte tehnici care nu pot fi la fel de eficient ca acestea, dar efectul lor va fi în continuare vizibile. Când alegeți o anumită metodă, să se asigure că proiectul nu dispărea cu ușurință. Urmați instrucțiunile furnizate, pentru a preveni acest lucru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *