Cum Sa Ai Grija de Gazonul Tau?

Stiințific cunoscut sub numele de Pennisetum setaceum, iarba fântână violet este o frumoasă plantă în formă de movilă, care are un frunziș glorios violet și flori. Este o plantă perenă și se pot adapta bine la orice tip de climat. Cea mai bună parte despre aceasta planta este că acesta poate fi folosit ca o singură instalație și poate fi, de asemenea, plantate de-a lungul frontierei de un peisaj sau într-un număr mare într-o secțiune special a peisajului. Toate cele trei idei de a lucra pentru el, deoarece se pare uimitor. Are o formă care seamănă cu coada completă a unei vulpi. Având în vedere de mai jos sunt măsurile pentru a avea grijă de aceasta planta.

lucerna-verde-29

Aspect: Aceasta planta este adesea tratat ca o plantă anuală, deoarece aceasta infloreste o data la un an. Frunzele de plante este o culoare visiniu profund și este țepos. Florile sunt, de asemenea, țepos, dar au o culoare violet mai proeminent. După ce florile înfloresc și uscat, departe, se face loc pentru semințe pe partea de sus. Aceasta iarba ornamental creste pana la o inaltime de 5 metri și are o răspândire orizontală de aproximativ 4 metri.

Meteo: Vremea-înțelept, aceasta este o planta foarte reglare. Se poate tolera soare și umbră. În afară de soare, este, de asemenea, foarte tolerant de vreme rece, și pot supraviețui la temperaturi cât mai scăzute 19 infloreste F., în vreme caldă și se usucă pe timp de iarnă. Eliminarea sau re-plantare este chestiune de alegere personală. Este recomandabil să-l planteze în zonele mai reci. În zonele mai calde, acționează ca o plantă perenă și poate fi lăsat în sol de doar tunderea de pe vârfurile maro de plante uscate.

Sol: Așa cum am menționat mai devreme, aceasta este o iarbă foarte adaptabil. Deci, se poate dezvolta bine in aproape orice tip de sol. Cu toate acestea, dacă doriți să-l utilizați pe scară largă în eforturile dumneavoastră de grădinărit, atunci du-te in pentru sol bine drenat, care este foarte fertil. În afară de aceasta, poate doriți să efectueze unele mulcire în jurul plantei. Fertiliza planta în termen de două luni de la plantare și apoi, numai atunci când vă simțiți că este necesar. Udarea plantei prea mult, nu este necesară. Doar apa suficient, care se scurge ușor, este perfect.

Utilizări

Iarbă fântână Purple este una dintre cele mai bune opțiuni pentru amenajare a teritoriului. În afară de înfrumusețare peisaj cu frunze de vibrant și plin, are un mai plus punct. Ea nu atrage nici un fel de paraziți sau insecte care pot pune în pericol. Acest lucru menține curat și sănătos. De asemenea, este foarte rezistent și nu este cu adevărat predispus la boli. Deci asigură că aveți o grădină indemne.

Deci, nu ești convins că iarbă fântână violet este cu siguranta una dintre cele mai bune opțiuni pentru a încerca un aspect diferit pentru gradina ta sau peisaj? Daca nu un peisaj cu drepturi depline, cel puțin planta este în jurul dumneavoastră acasă. Se va face un aspect primitor care va câștiga inimile tuturor vizita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *