5 Moduri de a-ti Gasi Usor un Loc de Munca

În economia de astăzi puteţi găsi este greu pentru a obţine un loc de muncă. Aici sunt unele oferte de munca de vânzări, care sunt uşor pentru a obţine. Motivul pentru aceste oferte de munca sunt uşor pentru a obţine este pentru că ei au mare cifra de afaceri, nu o de vânzări nici o mentalitate de plată, şi destul de mult de lucru e de rahat. Pentru persoana potrivita, aceste oferte de munca poate vă prezint o întreagă lume nouă cu deplasare implicate. Daca stai cu oricare dintre aceste oferte de munca de câţiva ani atunci vă puteţi aştepta pentru a face bani excelent, atâta timp cât sunteţi dispus să muncesc din greu.

template-ziar

Da, Kirby distilare vinde aspiratorul door-to-door. Dacă sunteţi dispus să stai cu oferte de munca şi locul de muncă greu, apoi puteţi învăţa o mulţime de tehnici de vânzări mare şi deveni un salariat top cu compania. Chiar câine vânător de recompense folosi pentru a vinde aspiratorul Kirby door-to-door. Dacă câine vânător de recompense poate avea succes la vânzări vid Kirby, atunci puteţi fi pentru atâta timp cât aveţi stick cu oferte de munca.

Top Kirby salesmen puteţi câştiga o mulţime de bani în fiecare an. Aspiratoare de vânzare uşă în uşă este unul dintre aceste oferte de munca pe care le obţine mult mai bine la ca faci mai mult, dar va fi întotdeauna situaţiile dificile veţi găsi-te în indiferent de cât de mulţi ani au fost face-o.

Aspiratorul de vânzare uşă în uşă este extrem de greu de lucru, dar dacă sunteţi dispus să stai cu el şi să înveţe cât de mult vă puteţi apoi veţi începe să constant a vă creşte veniturile în fiecare an. În cele din urmă familia ta va fi cu adevărat uimit de cât de mult vă sunt câştiga ca o persoană de vânzări pentru Kirby. Este greu de lucru, dar foarte financiar lucrativ la oameni care aleg să lucreze fundurile lor.

Alarmă vanzari door-to-door implicate adesea 12 ore pe zi cu o mulţime de bate, o mulţime de uşi fiind trântit în faţa ta, şi o mulţime de sudoare. Daca stai cu ea şi cu adevărat de lucru la efectuarea vânzărilor de alarmă vă va învăţa unele tehnici de vânzare umbrite, dar venitul tau va creste considerabil. Dacă doriţi să muncesc din greu peste vara si scoate restul anului pentru Colegiul apoi lucrează din greu ca o persoană de vânzări din alarma securitate home merge uşă în uşă poate fi slujba perfecta pentru tine. Da poate lucra 80 de ore sau mai mult în fiecare săptămână şi de a lua obosit fizic si emotional, dar dacă vă lucru greu suficient puteţi lua 9 luni off în fiecare an pentru petreceri în timp ce te duci la scoala.

Unele vanzatorii de alarmă motivaţi sunt capabili să câştigaţi 50.000 $ sau mai mult în fiecare an pur şi simplu de lucru 3-4 luni peste vara. Dacă vă place să călătorească, cum ar fi munca, nu minte bate la un milion de uşi şi doriţi să îndeplinească o mulţime de oameni noi, apoi o cariera sau loc de muncă ca alarma door-to-door vânzătorii este o posibilitate mare.

Aceste baieti si fete de călătorie în jurul într-un van şi apoi vor ROI asupra pe o comunitate şi bat pe literalmente fiecare uşă. Ei va demonstra cum concentrat formula lor de curăţare este, cât de bine funcţionează, şi poate chiar bea parte din ea pentru a vă arăta este sigur pentru copii. Soluţii de curăţare tind să lucreze, dar adesea este vorba de o mulţime de pseudo-stiinta. Puteţi negocia pentru o afacere mai bună, dar cele mai multe din vânzările vor veni de la presiune înaltă sau agenţi de vânzări va pur şi simplu încercaţi şi de a lua să fie prietenul lor şi simţi vinovat pentru a nu cumpara orice formulă de curăţare. Multe vânzări echipajele sunt notorii pentru seara şi noaptea, petreceri, dar vânzătorilor de soluţie de curăţare de multe ori par să fumeze marijuana mai mult decât orice alt grup de vânzări. Puteţi face acest lucru un loc de muncă bun, dar aveţi nevoie pentru a avea un bun etica, obţine, împreună cu oameni de diferite etnii şi medii culturale şi fi dispus să ia nu si a tipat la de mulţi potenţiali clienţi.

Acestea sunt de vânzare echipajele care merge uşă în uşă de vânzare revista abonamente, astfel încât să puteţi ridica bani pentru colegiu sau unele alt B.S. Ceea ce ar fi de vânzare este overpriced abonamente revista, care pot fi cumpărate pentru mult mai puţin în altă parte. Presiune inalta cu o propunere de vânzare nasol, dar dacă vă efort în ea vă poate fi de succes face-o. Echipajele de vânzare revista sunt adesea considerate ca gunoi a lumii de vânzări. Indiferent de ceea ce vinde, echipajul de vânzare revista tinde să fie echipajul de agenţi de vânzări care se află la oameni mai mult decât orice alt grup de vânzare şi sunt cele mai imorale. Toate aceste oferte de munca sunt greu, dar odată ce te atarna de el poate găsi că vă bucura cu adevarat ei, mai ales atunci când ai un premiu imens de a face o mulţime de vânzări.

Pur şi simplu vă bat la uşile şi să încerce să fie obtine noi clienti sau transforma clienţii din alte brand de TV prin satelit. Dacă sunteţi de vânzare DishTV şi cineva foloseşte DirecTV şi contractul este pe cale să expire, atunci aţi putea fi capabil de a face o vânzare. În general prin satelit vanzatorii va câştiga comisioane de între 50.00 dolari-$150.00 pentru fiecare vânzare le face. Acesta poate fi un loc de muncă foarte profitabile, dar, de asemenea, vor exista zile unde bat la uşile pentru 8-10 ore şi nu obţine o singură vânzare.

Pentru a reuşi trebuie să fie dispuşi să stai cu oferte de munca, asculta şi învăţa de la trainer dumneavoastră şi alţi membri experienţă de vânzări, învăţa vânzare script-ul, Aflaţi pentru a închide vânzarea şi să înveţe să lucreze din greu. Mai multe usi, bat atunci cele mai multe vânzări poate face. Cifra de afaceri în această industrie este extrem de mare, dar dacă sunt motivaţi şi dispuşi să stai cu el atunci poţi deveni o parte din lumea door-to-door de vânzări în care vă sunt compensate foarte lucratively.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *